image
my blog ! Happy blogging ^^
image image image image
Friday, April 6, 2012

Rasa gembira dan happy (eh bukan sama ke) lantak la...
sebab ada orang puji blog aku unik dan comel ! auwww hahaha....
At least org hargai hasil usaha aku meng-edit blog ni..aduhhhhh ! penat weiii...

Actually blog ni just untuk experiment aku belajar menggunakan blogskin..that's y kalau korg perasan blog ni ada bnyk kekurangannya...

Jadi,aku mohon pertolongan korang yg mahir dlm blogskin ni..untuk beri tunjuk ajar pd aku..k :)

Blog aku yg sebenar-benarnya.....blog HEARTBOOK...^^

Labels:


8:32 PM

Maaf ye..aku tak tahu mcm mana nak masukkan komen..bila guna blogskin ni.. So,sesiapa yang tahu mcm mana nak masukkan komen..pliss bagitahu A.S.A.P...k TQ! ((bgtahu kat cbox tau!)^^