image
my blog ! Happy blogging ^^
image image image image
Friday, April 6, 2012

Rasa gembira dan happy (eh bukan sama ke) lantak la...
sebab ada orang puji blog aku unik dan comel ! auwww hahaha....
At least org hargai hasil usaha aku meng-edit blog ni..aduhhhhh ! penat weiii...

Actually blog ni just untuk experiment aku belajar menggunakan blogskin..that's y kalau korg perasan blog ni ada bnyk kekurangannya...

Jadi,aku mohon pertolongan korang yg mahir dlm blogskin ni..untuk beri tunjuk ajar pd aku..k :)

Blog aku yg sebenar-benarnya.....blog HEARTBOOK...^^

Labels:


8:32 PM

Maaf ye..aku tak tahu mcm mana nak masukkan komen..bila guna blogskin ni.. So,sesiapa yang tahu mcm mana nak masukkan komen..pliss bagitahu A.S.A.P...k TQ! ((bgtahu kat cbox tau!)^^

Hari ni..rasa mcm xde nafsu untuk ber-blogging...
Tak tahu kenapa...
bukak Blog Heartbook xde nafsu...
Bukak blog yg ni lagi la xde nafsu...
sebab xde org nk follow sini..huhu..
sedihhhh :(

Actually,tak tahu apa nk update..sje2 je ni..
tengok blog ni kosong je..org jenguk pun ada la sorg dua..huhu..
jadi update la sikit.

Bg dia meriah sikit :)
(walaupun..tak meriah mana pun) haha!

Labels:


11:36 AM

Maaf ye..aku tak tahu mcm mana nak masukkan komen..bila guna blogskin ni.. So,sesiapa yang tahu mcm mana nak masukkan komen..pliss bagitahu A.S.A.P...k TQ! ((bgtahu kat cbox tau!)^^
Thursday, April 5, 2012


Segmen ni simple je...jadi entry aku pun jadi simple je..hehehe..

So,mcm biasa nak join..klik banner kat atas tu ye.
TQ.

Labels:


1:36 AM

Maaf ye..aku tak tahu mcm mana nak masukkan komen..bila guna blogskin ni.. So,sesiapa yang tahu mcm mana nak masukkan komen..pliss bagitahu A.S.A.P...k TQ! ((bgtahu kat cbox tau!)^^

Photobucket

Join segmen !!

Syaratnya...tiada syarat pun yang dikenakan..hehe..
Menarikkan kan ?
Klik banner di atas..jika berminat untuk join.
TQ.

Labels:


1:27 AM

Maaf ye..aku tak tahu mcm mana nak masukkan komen..bila guna blogskin ni.. So,sesiapa yang tahu mcm mana nak masukkan komen..pliss bagitahu A.S.A.P...k TQ! ((bgtahu kat cbox tau!)^^

Join GA dr blog BBC...

Syaratnya perlu follow blog BBC tanpa gagal... ^^

Nak join..klik saje banner di atas.

Labels:


1:18 AM

Maaf ye..aku tak tahu mcm mana nak masukkan komen..bila guna blogskin ni.. So,sesiapa yang tahu mcm mana nak masukkan komen..pliss bagitahu A.S.A.P...k TQ! ((bgtahu kat cbox tau!)^^