image
my blog ! Happy blogging ^^
image image image image
Thursday, January 5, 2012


Hai..hai...hai....haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~hehe! ;p

Korang semua!! HAPPY NEW YEAR !!!!!!!!!  hehe!

Aku rasa masih belum terlambat kot nak ucap HAPPY NEW YEAR kat korg semua... alaa baru 5/1/2012 belum seminggu lagi..kan ^^ lalala..hehe..bukan apa...masa malam tahun baru tu aku busy..xde masa dah nak update blog..hari ni baru lah berkesempatan nak jengah sini...haihhhhh~

Malam new year aku kat uma je la...xde gi mana2 pun....tak pe la..kat uma pun dapat tengok bunga api gak ;p heheh..hey3..walaupun kawasan uma aku ni pendalaman...kan...tapi bunga api new year tu mcm kat dataran weiii...hahhahaha...besar sungguh la...dekat je ngan rumah aku...sebelum kul 12 tu...aku duk dlm bilik je...tepat kul 12..dah mula bunyi dentum sana dentum sini..perghhhh berlari sakan aku ke belakang pasal nak tengok bunga api punya pasal...hahahha **macam kelakar je** hehehe ;p tapi bunga api kejap je..dlm 20 ke 30 minit je..pas tu aku masuk bilik...:))

Langkah kaki masuk ke rumah lepas tengok bunga api tu..maka aku pun dah melangkah ke tahun baru..2012...di mana aku akan meninggalkan 2011 yg penuh dengan kenangan ^^

Haihhh maka berakhirlah episod aku bergelar remaja belasan tahun..memang aku nak lupakan peristiwa2 yg berlaku sepanjang umur belasan tahun ni...tapi tak bermakna aku melupakan semua...cuma apa yg pahit aku lupakan yg manis aku jdkan kenangan...tapi kadang tu peristiwa yg manis tu yg akn membuat kita menangis..huhhhh! tak tau la kenapa...hmmmm~ 

Tak pe la kan..walau apa pun..semua tu dah berlalu..sekarang ni..kita kena fokus untuk masa akan datang..,sentiasa berdoa..agar tahun 2012 ni lebih baik berbanding tahun2 sebelumnya..aminn~


Labels:


3:34 AM

Maaf ye..aku tak tahu mcm mana nak masukkan komen..bila guna blogskin ni.. So,sesiapa yang tahu mcm mana nak masukkan komen..pliss bagitahu A.S.A.P...k TQ! ((bgtahu kat cbox tau!)^^